Verhuur voor kermissen, evenementen en feesten

  • Op uitkoopbasis voor één of meerdere dagen
  • Veelzijdig aanbod aan attracties en kramen
  • Klantvriendelijk personeel
  • Van A tot Z geregeld
  • Gunstige tarieven
  • Het hele jaar door beschikbaar

Paashuis – Spierings v.o.f. is gespecialiseerd in verhuur van tal van attracties voor kermissen, evenementen, beurzen, personeels-, bedrijfs- en openingsfeesten. Alle attracties zijn te huur op uitkoopbasis, zowel voor één dag als voor een langere periode. U betaalt een vast bedrag per dag(deel) en een vast bedrag voor opbouw- en breekwerkzaamheden. Waar nodig kunnen wij u een passende offerte aanbieden, neem hiervoor contact met ons op.

Onze attracties en kramen worden jaarlijks gekeurd op hun technische staat en hebben een moderne uitstraling. Tijdens de uitkoop wordt gezorgd dat er kundig personeel aanwezig is. Of het nu gaat om het opbouwen of draaien met onze draaimolen of het uitserveren van overheerlijke oliebollen: kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Als u een attractie of kraam bij ons huurt wordt alles voor u geregeld. Het opbouwen, afbreken, keuren van de opstelling en personeel voor tijdens het draaien zijn inbegrepen. Wij zorgen voor klantvriendelijk en klantgericht personeel waarmee we uw gasten net dat beetje extra kunnen bieden.

We hebben contacten met veel collega’s in onze branche en kunnen daardoor een complete kermis opstellen of verschillende soorten versnaperingen aanbieden die aansluiten bij uw eisen. Onze zaken zijn het gehele jaar beschikbaar voor verhuur, uitgezonderd data waarop we open staan op een kermis. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid.

Organisatie

  • Privatisering van kermissen
  • Verzorging van complete feesten

Ons bedrijf kent een lange geschiedenis en is inmiddels overgenomen door een vierde en vijfde generatie ondernemers. Door deze ervaring hebben we ons inmiddels ontwikkeld tot specialisten op het gebied van organisatie van kermissen, evenementen en verschillende soorten feesten.

Door de jaren heen zijn we betrokken geweest bij tal van evenementen waarvan u hieronder enkele referenties kunt terugvinden. Bent u op zoek naar een professional die u alle zorgen uit handen kan nemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Biedt onze website net niet datgene wat u voor ogen had? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met de flexibiliteit binnen ons bedrijf.

Luchtfoto van de kermis in Eindhoven